Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://repo.btu.kharkov.ua/handle/123456789/64499
Назва: Інтенсифікація внутрішнього масопереносу під час соління риби в полі ультразвукових хвиль
Автори: Постнов, Г. М.
Яковлєв, О. В.
Дата публікації: 2015
Видавництво: Харків: ХДУХТ
Бібліографічний опис: Постнов Г. М., Яковлєв О. В. Інтенсифікація внутрішнього масопереносу під час соління риби в полі ультразвукових хвиль. Розвиток харчових виробництв, ресторанного та готельного господарств і торгівлі: проблеми, перспективи, ефективність: тези доп. Міжнар. наук.-практ. конф., м. Харків, 14 травня 2015 р. Харків: ХДУХТ, 2015. Ч. 1. С. 254-255.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): https://repo.btu.kharkov.ua/handle/123456789/64499
Розташовується у зібраннях:Розвиток харчових виробництв, ресторанного та готельного господарств і торгівлі: проблеми, перспективи, ефективність

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Rozvytok_kharchovykh_vyrobnytstv_2015_1_254-255.pdf120.21 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.