Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: https://repo.btu.kharkov.ua/handle/123456789/64499
Полная запись метаданных
Поле DCЗначениеЯзык
dc.contributor.authorПостнов, Г. М.-
dc.contributor.authorЯковлєв, О. В.-
dc.date.accessioned2025-04-01T06:17:28Z-
dc.date.available2025-04-01T06:17:28Z-
dc.date.issued2015-
dc.identifier.citationПостнов Г. М., Яковлєв О. В. Інтенсифікація внутрішнього масопереносу під час соління риби в полі ультразвукових хвиль. Розвиток харчових виробництв, ресторанного та готельного господарств і торгівлі: проблеми, перспективи, ефективність: тези доп. Міжнар. наук.-практ. конф., м. Харків, 14 травня 2015 р. Харків: ХДУХТ, 2015. Ч. 1. С. 254-255.uk_UA
dc.identifier.urihttps://repo.btu.kharkov.ua/handle/123456789/64499-
dc.language.isouk_UAuk_UA
dc.publisherХарків: ХДУХТuk_UA
dc.titleІнтенсифікація внутрішнього масопереносу під час соління риби в полі ультразвукових хвильuk_UA
dc.typeArticleuk_UA
Располагается в коллекциях:Розвиток харчових виробництв, ресторанного та готельного господарств і торгівлі: проблеми, перспективи, ефективність

Файлы этого ресурса:
Файл Описание РазмерФормат 
Rozvytok_kharchovykh_vyrobnytstv_2015_1_254-255.pdf120.21 kBAdobe PDFПросмотреть/Открыть


Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.