Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://repo.btu.kharkov.ua/handle/123456789/64312
Назва: Удосконалення агрегата для термічної обробки ковбасних виробів у потоці
Автори: Бабанов, І. Г.
Беседа, С. Д.
Бабанова, О. І.
Дата публікації: 2015
Видавництво: Харків: ХДУХТ
Бібліографічний опис: Бабанов І. Г., Беседа С. Д., Бабанова О. І. Удосконалення агрегата для термічної обробки ковбасних виробів у потоці. Розвиток харчових виробництв, ресторанного та готельного господарств і торгівлі: проблеми, перспективи, ефективність: тези доп. Міжнар. наук.-практ. конф., м. Харків, 14 травня 2015 р. Харків: ХДУХТ, 2015. Ч. 1. С. 223-224.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): https://repo.btu.kharkov.ua/handle/123456789/64312
Розташовується у зібраннях:Розвиток харчових виробництв, ресторанного та готельного господарств і торгівлі: проблеми, перспективи, ефективність

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Rozvytok_kharchovykh_vyrobnytstv_2015_1_223-224.pdf147.34 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.