Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: https://repo.btu.kharkov.ua/handle/123456789/64312
Название: Удосконалення агрегата для термічної обробки ковбасних виробів у потоці
Авторы: Бабанов, І. Г.
Беседа, С. Д.
Бабанова, О. І.
Дата публикации: 2015
Издательство: Харків: ХДУХТ
Библиографическое описание: Бабанов І. Г., Беседа С. Д., Бабанова О. І. Удосконалення агрегата для термічної обробки ковбасних виробів у потоці. Розвиток харчових виробництв, ресторанного та готельного господарств і торгівлі: проблеми, перспективи, ефективність: тези доп. Міжнар. наук.-практ. конф., м. Харків, 14 травня 2015 р. Харків: ХДУХТ, 2015. Ч. 1. С. 223-224.
URI (Унифицированный идентификатор ресурса): https://repo.btu.kharkov.ua/handle/123456789/64312
Располагается в коллекциях:Розвиток харчових виробництв, ресторанного та готельного господарств і торгівлі: проблеми, перспективи, ефективність

Файлы этого ресурса:
Файл Описание РазмерФормат 
Rozvytok_kharchovykh_vyrobnytstv_2015_1_223-224.pdf147.34 kBAdobe PDFПросмотреть/Открыть


Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.