Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: https://repo.btu.kharkov.ua/handle/123456789/64310
Название: Дослідження процесу пропарювання гарбуза столового під час реалізації комбінованого способу очищення
Авторы: Афукова, Н. О.
Горєлков, Д. В.
Дмитревський, Д. В.
Шевченко, І. В.
Дата публикации: 2015
Издательство: Харків: ХДУХТ
Библиографическое описание: Афукова Н. О., Горєлков Д. В., Дмитревський Д. В., Шевченко І. В. Дослідження процесу пропарювання гарбуза столового під час реалізації комбінованого способу очищення. Розвиток харчових виробництв, ресторанного та готельного господарств і торгівлі: проблеми, перспективи, ефективність: тези доп. Міжнар. наук.-практ. конф., м. Харків, 14 травня 2015 р. Харків: ХДУХТ, 2015. Ч. 1. С. 219-220.
URI (Унифицированный идентификатор ресурса): https://repo.btu.kharkov.ua/handle/123456789/64310
Располагается в коллекциях:Розвиток харчових виробництв, ресторанного та готельного господарств і торгівлі: проблеми, перспективи, ефективність

Файлы этого ресурса:
Файл Описание РазмерФормат 
Rozvytok_kharchovykh_vyrobnytstv_2015_1_219-220.pdf122.77 kBAdobe PDFПросмотреть/Открыть


Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.