Please use this identifier to cite or link to this item: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/6430
Title: Споживання та забезпечення продукцією тваринного походження населення України в контексті підвищення ефективності галузі
Other Titles: Consumption and supply of products of animal origin to the population of Ukraine in the context of improving the efficiency of the industry.
Потребление и обеспечение продукции животного происхождения населения Украины в контексте повышения эффективности отрасли.
Authors: Арамик, М.І.
Keywords: споживання, продукція тваринництва, ефективність.;: consumption, animal production, effectiveness.;потребление, продукция животноводства, эффективность.
Issue Date: 2015
Publisher: Харків: Харківський національний аграрний університет ім. В.В. Докучаєва
Citation: Абрамик М.І. Споживання та забезпечення продукцією тваринного походження населення України в контексті підвищення ефективності галузі. 2015. № 3. С. 410
Series/Report no.: Економічні науки;№ 3
Abstract: В статті охарактеризовано динаміку балансу м'яса та м'ясних продуктів, а також проаналізовано аналіз видового балансу м'яса в розрізі за основними його видами. Здійснено аналіз динаміки балансу молока та молочних продуктів, а також яєць та яєчних продуктів.Автором визначено індекси виробництва основних видів продукції тваринництва, зокрема м'яса (у забійній вазі), молока, яйця, вовни, меду по всіх категоріях господарств, а також у їх розрізі: господарств населення та сільськогосподарських підприємств. Охарактеризовано генетичний і фактичний потенціал сільськогосподарських тварин і птиці в Україні.
Ensure food products of the population of Ukraine - the main task of the development of the agricultural sector and its processing industries. Therefore, the branch development of the production of food products in Ukraine is closely connected with the soil-climatic conditions of cultivation of both crop and livestock production in particular.
В статье охарактеризованы динамику баланса мяса и мясных продуктов, а также проанализированы анализ видового баланса мяса в разрезе по основным его видам. Осуществлён анализ динамики баланса молока и молочных продуктов, а также яиц и яичных продуктов. Автором определены индексы производства основных видов продукции животноводства, в частности мяса (в убойном весе), молока, яйца, шерсти, мёда во всех категориях хозяйств, а также в их разрезе: хозяйств населения и сельскохозяйственных предприятий. Охарактеризованы генетический и фактический потенциал сельскохозяйственных животных и птицы в Украине.
URI: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/6430
Appears in Collections:Вісник Харківського національного аграрного університету ім. В.В. Докучаєва серія "Економічні науки" № 3

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Abramyk.pdf366.67 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.