Please use this identifier to cite or link to this item: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/6430
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorАрамик, М.І.-
dc.date.accessioned2022-09-07T07:53:58Z-
dc.date.available2022-09-07T07:53:58Z-
dc.date.issued2015-
dc.identifier.citationАбрамик М.І. Споживання та забезпечення продукцією тваринного походження населення України в контексті підвищення ефективності галузі. 2015. № 3. С. 410uk_UA
dc.identifier.otherУДК 338.43:637.5-
dc.identifier.urihttps://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/6430-
dc.description.abstractВ статті охарактеризовано динаміку балансу м'яса та м'ясних продуктів, а також проаналізовано аналіз видового балансу м'яса в розрізі за основними його видами. Здійснено аналіз динаміки балансу молока та молочних продуктів, а також яєць та яєчних продуктів.Автором визначено індекси виробництва основних видів продукції тваринництва, зокрема м'яса (у забійній вазі), молока, яйця, вовни, меду по всіх категоріях господарств, а також у їх розрізі: господарств населення та сільськогосподарських підприємств. Охарактеризовано генетичний і фактичний потенціал сільськогосподарських тварин і птиці в Україні.uk_UA
dc.description.abstractEnsure food products of the population of Ukraine - the main task of the development of the agricultural sector and its processing industries. Therefore, the branch development of the production of food products in Ukraine is closely connected with the soil-climatic conditions of cultivation of both crop and livestock production in particular.uk_UA
dc.description.abstractВ статье охарактеризованы динамику баланса мяса и мясных продуктов, а также проанализированы анализ видового баланса мяса в разрезе по основным его видам. Осуществлён анализ динамики баланса молока и молочных продуктов, а также яиц и яичных продуктов. Автором определены индексы производства основных видов продукции животноводства, в частности мяса (в убойном весе), молока, яйца, шерсти, мёда во всех категориях хозяйств, а также в их разрезе: хозяйств населения и сельскохозяйственных предприятий. Охарактеризованы генетический и фактический потенциал сельскохозяйственных животных и птицы в Украине.uk_UA
dc.language.isouk_UAuk_UA
dc.publisherХарків: Харківський національний аграрний університет ім. В.В. Докучаєваuk_UA
dc.relation.ispartofseriesЕкономічні науки;№ 3-
dc.subjectспоживання, продукція тваринництва, ефективність.uk_UA
dc.subject: consumption, animal production, effectiveness.uk_UA
dc.subjectпотребление, продукция животноводства, эффективность.uk_UA
dc.titleСпоживання та забезпечення продукцією тваринного походження населення України в контексті підвищення ефективності галузіuk_UA
dc.title.alternativeConsumption and supply of products of animal origin to the population of Ukraine in the context of improving the efficiency of the industry.uk_UA
dc.title.alternativeПотребление и обеспечение продукции животного происхождения населения Украины в контексте повышения эффективности отрасли.uk_UA
dc.typeArticleuk_UA
Appears in Collections:Вісник Харківського національного аграрного університету ім. В.В. Докучаєва серія "Економічні науки" № 3

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Abramyk.pdf366.67 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.