Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://repo.btu.kharkov.ua/handle/123456789/64306
Назва: Розробка нових сиркових десертів із використанням пшеничних висівок та вівсяного борошна
Автори: Черевична, Н. І.
Малюк, Л. П.
Барна, Т. І.
Дата публікації: 2015
Видавництво: Харків: ХДУХТ
Бібліографічний опис: Черевична Н. І., Малюк Л. П., Барна Т. І. Розробка нових сиркових десертів із використанням пшеничних висівок та вівсяного борошна. Розвиток харчових виробництв, ресторанного та готельного господарств і торгівлі: проблеми, перспективи, ефективність: тези доп. Міжнар. наук.-практ. конф., м. Харків, 14 травня 2015 р. Харків: ХДУХТ, 2015. Ч. 1. С. 211-212.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): https://repo.btu.kharkov.ua/handle/123456789/64306
Розташовується у зібраннях:Розвиток харчових виробництв, ресторанного та готельного господарств і торгівлі: проблеми, перспективи, ефективність

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Rozvytok_kharchovykh_vyrobnytstv_2015_1_211-212.pdf108.17 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.