Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://repo.btu.kharkov.ua/handle/123456789/64303
Повний запис метаданих
Поле DCЗначенняМова
dc.contributor.authorПотапов, В. О.-
dc.contributor.authorПрибилович, Л. А.-
dc.date.accessioned2025-03-26T07:15:59Z-
dc.date.available2025-03-26T07:15:59Z-
dc.date.issued2015-
dc.identifier.citationПотапов В. О., Прибилович Л. А. Способи розпушування та стабілізації бісквітного тіста. Розвиток харчових виробництв, ресторанного та готельного господарств і торгівлі: проблеми, перспективи, ефективність: тези доп. Міжнар. наук.-практ. конф., м. Харків, 14 травня 2015 р. Харків: ХДУХТ, 2015. Ч. 1. С. 205-206.uk_UA
dc.identifier.urihttps://repo.btu.kharkov.ua/handle/123456789/64303-
dc.language.isouk_UAuk_UA
dc.publisherХарків: ХДУХТuk_UA
dc.titleСпособи розпушування та стабілізації бісквітного тістаuk_UA
dc.typeArticleuk_UA
Розташовується у зібраннях:Розвиток харчових виробництв, ресторанного та готельного господарств і торгівлі: проблеми, перспективи, ефективність

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Rozvytok_kharchovykh_vyrobnytstv_2015_1_205-206.pdf106.69 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.