Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://repo.btu.kharkov.ua/handle/123456789/64302
Назва: Шляхи підвищення харчової та біологічної цінності виробів кондитерських пастильних
Автори: Попова, Т. М.
Богомолов, О. В.
Марченко, О. Д.
Дата публікації: 2015
Видавництво: Харків: ХДУХТ
Бібліографічний опис: Попова Т. М., Богомолов О. В., Марченко О. Д. Шляхи підвищення харчової та біологічної цінності виробів кондитерських пастильних. Розвиток харчових виробництв, ресторанного та готельного господарств і торгівлі: проблеми, перспективи, ефективність: тези доп. Міжнар. наук.-практ. конф., м. Харків, 14 травня 2015 р. Харків: ХДУХТ, 2015. Ч. 1. С. 203-204.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): https://repo.btu.kharkov.ua/handle/123456789/64302
Розташовується у зібраннях:Розвиток харчових виробництв, ресторанного та готельного господарств і торгівлі: проблеми, перспективи, ефективність

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Rozvytok_kharchovykh_vyrobnytstv_2015_1_203-204.pdf114.8 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.