Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: https://repo.btu.kharkov.ua/handle/123456789/64298
Полная запись метаданных
Поле DCЗначениеЯзык
dc.contributor.authorДубініна, А. А.-
dc.contributor.authorЛенерт, С. О.-
dc.contributor.authorХоменко, О. О.-
dc.date.accessioned2025-03-26T07:08:48Z-
dc.date.available2025-03-26T07:08:48Z-
dc.date.issued2015-
dc.identifier.citationДубініна А. А., Ленерт С. О., Хоменко О. О. Оптимізація жирнокислотного складу купажу на основі арахісової олії. Розвиток харчових виробництв, ресторанного та готельного господарств і торгівлі: проблеми, перспективи, ефективність: тези доп. Міжнар. наук.-практ. конф., м. Харків, 14 травня 2015 р. Харків: ХДУХТ, 2015. Ч. 1. С. 195-196.uk_UA
dc.identifier.urihttps://repo.btu.kharkov.ua/handle/123456789/64298-
dc.language.isouk_UAuk_UA
dc.publisherХарків: ХДУХТuk_UA
dc.titleОптимізація жирнокислотного складу купажу на основі арахісової оліїuk_UA
dc.typeArticleuk_UA
Располагается в коллекциях:Розвиток харчових виробництв, ресторанного та готельного господарств і торгівлі: проблеми, перспективи, ефективність

Файлы этого ресурса:
Файл Описание РазмерФормат 
Rozvytok_kharchovykh_vyrobnytstv_2015_1_195-196.pdf112.54 kBAdobe PDFПросмотреть/Открыть


Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.