Please use this identifier to cite or link to this item: https://repo.btu.kharkov.ua/handle/123456789/64276
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorГоловко, М. П.-
dc.contributor.authorПенкіна, Н. М.-
dc.contributor.authorКолесник, В. В.-
dc.date.accessioned2025-03-25T08:03:56Z-
dc.date.available2025-03-25T08:03:56Z-
dc.date.issued2015-
dc.identifier.citationГоловко М. П., Пенкіна Н. М., Колесник В. В. Оптимізація рецептурних компонентів за допомогою діаграми «склад–властивості». Розвиток харчових виробництв, ресторанного та готельного господарств і торгівлі: проблеми, перспективи, ефективність: тези доп. Міжнар. наук.-практ. конф., м. Харків, 14 травня 2015 р. Харків: ХДУХТ, 2015. Ч. 1. С. 151-152.uk_UA
dc.identifier.urihttps://repo.btu.kharkov.ua/handle/123456789/64276-
dc.language.isouk_UAuk_UA
dc.publisherХарків: ХДУХТuk_UA
dc.titleОптимізація рецептурних компонентів за допомогою діаграми «склад–властивості»uk_UA
dc.typeArticleuk_UA
Appears in Collections:Розвиток харчових виробництв, ресторанного та готельного господарств і торгівлі: проблеми, перспективи, ефективність

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Rozvytok_kharchovykh_vyrobnytstv_2015_1_151-152.pdf105.98 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.