Please use this identifier to cite or link to this item:
https://repo.btu.kharkov.ua/handle/123456789/64276
Full metadata record
DC Field | Value | Language |
---|---|---|
dc.contributor.author | Головко, М. П. | - |
dc.contributor.author | Пенкіна, Н. М. | - |
dc.contributor.author | Колесник, В. В. | - |
dc.date.accessioned | 2025-03-25T08:03:56Z | - |
dc.date.available | 2025-03-25T08:03:56Z | - |
dc.date.issued | 2015 | - |
dc.identifier.citation | Головко М. П., Пенкіна Н. М., Колесник В. В. Оптимізація рецептурних компонентів за допомогою діаграми «склад–властивості». Розвиток харчових виробництв, ресторанного та готельного господарств і торгівлі: проблеми, перспективи, ефективність: тези доп. Міжнар. наук.-практ. конф., м. Харків, 14 травня 2015 р. Харків: ХДУХТ, 2015. Ч. 1. С. 151-152. | uk_UA |
dc.identifier.uri | https://repo.btu.kharkov.ua/handle/123456789/64276 | - |
dc.language.iso | uk_UA | uk_UA |
dc.publisher | Харків: ХДУХТ | uk_UA |
dc.title | Оптимізація рецептурних компонентів за допомогою діаграми «склад–властивості» | uk_UA |
dc.type | Article | uk_UA |
Appears in Collections: | Розвиток харчових виробництв, ресторанного та готельного господарств і торгівлі: проблеми, перспективи, ефективність |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
Rozvytok_kharchovykh_vyrobnytstv_2015_1_151-152.pdf | 105.98 kB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.