Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://repo.btu.kharkov.ua/handle/123456789/64267
Назва: Використання органічних кислот як спосіб регулювання активності окислювальних ферментів
Автори: Філіпова, Л. Ю.
Зубарева, Л. І.
Нікітіна, С. В.
Дата публікації: 2015
Видавництво: Харків: ХДУХТ
Бібліографічний опис: Філіпова Л. Ю., Зубарева Л. І., Нікітіна С. В. Використання органічних кислот як спосіб регулювання активності окислювальних ферментів. Розвиток харчових виробництв, ресторанного та готельного господарств і торгівлі: проблеми, перспективи, ефективність: тези доп. Міжнар. наук.-практ. конф., м. Харків, 14 травня 2015 р. Харків: ХДУХТ, 2015. Ч. 1. С. 133-134.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): https://repo.btu.kharkov.ua/handle/123456789/64267
Розташовується у зібраннях:Розвиток харчових виробництв, ресторанного та готельного господарств і торгівлі: проблеми, перспективи, ефективність

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Rozvytok_kharchovykh_vyrobnytstv_2015_1_133-134.pdf119.35 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.