Please use this identifier to cite or link to this item: https://repo.btu.kharkov.ua/handle/123456789/64267
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorФіліпова, Л. Ю.-
dc.contributor.authorЗубарева, Л. І.-
dc.contributor.authorНікітіна, С. В.-
dc.date.accessioned2025-03-25T07:10:37Z-
dc.date.available2025-03-25T07:10:37Z-
dc.date.issued2015-
dc.identifier.citationФіліпова Л. Ю., Зубарева Л. І., Нікітіна С. В. Використання органічних кислот як спосіб регулювання активності окислювальних ферментів. Розвиток харчових виробництв, ресторанного та готельного господарств і торгівлі: проблеми, перспективи, ефективність: тези доп. Міжнар. наук.-практ. конф., м. Харків, 14 травня 2015 р. Харків: ХДУХТ, 2015. Ч. 1. С. 133-134.uk_UA
dc.identifier.urihttps://repo.btu.kharkov.ua/handle/123456789/64267-
dc.language.isouk_UAuk_UA
dc.publisherХарків: ХДУХТuk_UA
dc.titleВикористання органічних кислот як спосіб регулювання активності окислювальних ферментівuk_UA
dc.typeArticleuk_UA
Appears in Collections:Розвиток харчових виробництв, ресторанного та готельного господарств і торгівлі: проблеми, перспективи, ефективність

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Rozvytok_kharchovykh_vyrobnytstv_2015_1_133-134.pdf119.35 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.