Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://repo.btu.kharkov.ua/handle/123456789/64266
Назва: Дослідження перетравлюваності білків in vitro в білкових пастах для дитячого харчування
Автори: Ткаченко, Н. А.
Українцева, Ю. С.
Назаренко, Ю. В.
Дата публікації: 2015
Видавництво: Харків: ХДУХТ
Бібліографічний опис: Ткаченко Н. А., Українцева Ю. С., Назаренко Ю. В. Дослідження перетравлюваності білків in vitro в білкових пастах для дитячого харчування. Розвиток харчових виробництв, ресторанного та готельного господарств і торгівлі: проблеми, перспективи, ефективність: тези доп. Міжнар. наук.-практ. конф., м. Харків, 14 травня 2015 р. Харків: ХДУХТ, 2015. Ч. 1. С. 131-132.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): https://repo.btu.kharkov.ua/handle/123456789/64266
Розташовується у зібраннях:Розвиток харчових виробництв, ресторанного та готельного господарств і торгівлі: проблеми, перспективи, ефективність

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Rozvytok_kharchovykh_vyrobnytstv_2015_1_131-132.pdf124.97 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.