Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: https://repo.btu.kharkov.ua/handle/123456789/64266
Название: Дослідження перетравлюваності білків in vitro в білкових пастах для дитячого харчування
Авторы: Ткаченко, Н. А.
Українцева, Ю. С.
Назаренко, Ю. В.
Дата публикации: 2015
Издательство: Харків: ХДУХТ
Библиографическое описание: Ткаченко Н. А., Українцева Ю. С., Назаренко Ю. В. Дослідження перетравлюваності білків in vitro в білкових пастах для дитячого харчування. Розвиток харчових виробництв, ресторанного та готельного господарств і торгівлі: проблеми, перспективи, ефективність: тези доп. Міжнар. наук.-практ. конф., м. Харків, 14 травня 2015 р. Харків: ХДУХТ, 2015. Ч. 1. С. 131-132.
URI (Унифицированный идентификатор ресурса): https://repo.btu.kharkov.ua/handle/123456789/64266
Располагается в коллекциях:Розвиток харчових виробництв, ресторанного та готельного господарств і торгівлі: проблеми, перспективи, ефективність

Файлы этого ресурса:
Файл Описание РазмерФормат 
Rozvytok_kharchovykh_vyrobnytstv_2015_1_131-132.pdf124.97 kBAdobe PDFПросмотреть/Открыть


Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.