Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://repo.btu.kharkov.ua/handle/123456789/64228
Назва: Гігієнічні вимоги до води і гігієна водопостачання: методичні вказівки
Автори: Павліченко, О. В.
Кущ, Л. Л.
Ігнатьєва, Т. М.
Петренко, А. М.
Дата публікації: 2025
Видавництво: Харків: б. в.
Бібліографічний опис: Гігієнічні вимоги до води і гігієна водопостачання: метод. вказівки до лабораторних занять для здобув. другого (магістерського) рівня вищої освіти спец. 211 «Ветеринарна медицина» і 212 «Ветеринарна гігієна, санітарія і експертиза» та для здобув. денної форми навчання першого (бакалаврського) рівня вищої освіти, спец. 204 «Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва»; Держ. біотехнологічний ун-т; уклад.: О. В. Павліченко, Л. Л. Кущ, Т. М. Ігнатьєва, А. М. Петренко. Харків:[б. в.], 2025. 57 с.
Короткий огляд (реферат): Методичні вказівки розроблено у відповідності з програмою навчальної дисципліни. Видання містить методичну інформацію щодо організації навчального процесу і включає: мету заняття, матеріальне забезпечення, питання для вхідного контролю, методики, питання для контролю та перелік рекомендованої літератури. Методичні вказівки призначені здобувачам другого (магістерського) рівня вищої освіти спеціальностей 211 «Ветеринарна медицина» і 212 «Ветеринарна гігієна, санітарія і експертиза» та для здобувачів денної форми навчання першого (бакалаврського) рівня вищої освіти, спеціальності 204 «Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва».
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): https://repo.btu.kharkov.ua/handle/123456789/64228
Розташовується у зібраннях:Методичні вказівки

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
MV_Hihiyenichni_vymohy_hihiyena_211_212_25.pdf1.35 MBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.