Please use this identifier to cite or link to this item:
https://repo.btu.kharkov.ua/handle/123456789/64228
Full metadata record
DC Field | Value | Language |
---|---|---|
dc.contributor.author | Павліченко, О. В. | - |
dc.contributor.author | Кущ, Л. Л. | - |
dc.contributor.author | Ігнатьєва, Т. М. | - |
dc.contributor.author | Петренко, А. М. | - |
dc.date.accessioned | 2025-03-21T15:03:42Z | - |
dc.date.available | 2025-03-21T15:03:42Z | - |
dc.date.issued | 2025 | - |
dc.identifier.citation | Гігієнічні вимоги до води і гігієна водопостачання: метод. вказівки до лабораторних занять для здобув. другого (магістерського) рівня вищої освіти спец. 211 «Ветеринарна медицина» і 212 «Ветеринарна гігієна, санітарія і експертиза» та для здобув. денної форми навчання першого (бакалаврського) рівня вищої освіти, спец. 204 «Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва»; Держ. біотехнологічний ун-т; уклад.: О. В. Павліченко, Л. Л. Кущ, Т. М. Ігнатьєва, А. М. Петренко. Харків:[б. в.], 2025. 57 с. | uk_UA |
dc.identifier.uri | https://repo.btu.kharkov.ua/handle/123456789/64228 | - |
dc.description.abstract | Методичні вказівки розроблено у відповідності з програмою навчальної дисципліни. Видання містить методичну інформацію щодо організації навчального процесу і включає: мету заняття, матеріальне забезпечення, питання для вхідного контролю, методики, питання для контролю та перелік рекомендованої літератури. Методичні вказівки призначені здобувачам другого (магістерського) рівня вищої освіти спеціальностей 211 «Ветеринарна медицина» і 212 «Ветеринарна гігієна, санітарія і експертиза» та для здобувачів денної форми навчання першого (бакалаврського) рівня вищої освіти, спеціальності 204 «Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва». | uk_UA |
dc.language.iso | uk_UA | uk_UA |
dc.publisher | Харків: б. в. | uk_UA |
dc.title | Гігієнічні вимоги до води і гігієна водопостачання: методичні вказівки | uk_UA |
dc.type | Other | uk_UA |
Appears in Collections: | Методичні вказівки |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
MV_Hihiyenichni_vymohy_hihiyena_211_212_25.pdf | 1.35 MB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.