Please use this identifier to cite or link to this item: https://repo.btu.kharkov.ua/handle/123456789/64228
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorПавліченко, О. В.-
dc.contributor.authorКущ, Л. Л.-
dc.contributor.authorІгнатьєва, Т. М.-
dc.contributor.authorПетренко, А. М.-
dc.date.accessioned2025-03-21T15:03:42Z-
dc.date.available2025-03-21T15:03:42Z-
dc.date.issued2025-
dc.identifier.citationГігієнічні вимоги до води і гігієна водопостачання: метод. вказівки до лабораторних занять для здобув. другого (магістерського) рівня вищої освіти спец. 211 «Ветеринарна медицина» і 212 «Ветеринарна гігієна, санітарія і експертиза» та для здобув. денної форми навчання першого (бакалаврського) рівня вищої освіти, спец. 204 «Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва»; Держ. біотехнологічний ун-т; уклад.: О. В. Павліченко, Л. Л. Кущ, Т. М. Ігнатьєва, А. М. Петренко. Харків:[б. в.], 2025. 57 с.uk_UA
dc.identifier.urihttps://repo.btu.kharkov.ua/handle/123456789/64228-
dc.description.abstractМетодичні вказівки розроблено у відповідності з програмою навчальної дисципліни. Видання містить методичну інформацію щодо організації навчального процесу і включає: мету заняття, матеріальне забезпечення, питання для вхідного контролю, методики, питання для контролю та перелік рекомендованої літератури. Методичні вказівки призначені здобувачам другого (магістерського) рівня вищої освіти спеціальностей 211 «Ветеринарна медицина» і 212 «Ветеринарна гігієна, санітарія і експертиза» та для здобувачів денної форми навчання першого (бакалаврського) рівня вищої освіти, спеціальності 204 «Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва».uk_UA
dc.language.isouk_UAuk_UA
dc.publisherХарків: б. в.uk_UA
dc.titleГігієнічні вимоги до води і гігієна водопостачання: методичні вказівкиuk_UA
dc.typeOtheruk_UA
Appears in Collections:Методичні вказівки

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
MV_Hihiyenichni_vymohy_hihiyena_211_212_25.pdf1.35 MBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.