Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://repo.btu.kharkov.ua/handle/123456789/64161
Назва: Дослідження впливу мікробного полісахариду ксампану на властивості безборошняного тіста для мафінів
Автори: Самохвалова, О. В.
Касабова, К. Р.
Дата публікації: 2015
Видавництво: Харків: ХДУХТ
Бібліографічний опис: Самохвалова О. В., Касабова К. Р. Дослідження впливу мікробного полісахариду ксампану на властивості безборошняного тіста для мафінів. Розвиток харчових виробництв, ресторанного та готельного господарств і торгівлі: проблеми, перспективи, ефективність: тези доп. Міжнар. наук.-практ. конф., м. Харків, 14 травня 2015 р. Харків: ХДУХТ, 2015. Ч. 1. С. 114-116.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): https://repo.btu.kharkov.ua/handle/123456789/64161
Розташовується у зібраннях:Розвиток харчових виробництв, ресторанного та готельного господарств і торгівлі: проблеми, перспективи, ефективність

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Rozvytok_kharchovykh_vyrobnytstv_2015_1_114-116.pdf123.66 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.