Please use this identifier to cite or link to this item: https://repo.btu.kharkov.ua/handle/123456789/64155
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorПавлюк, Р. Ю.-
dc.contributor.authorСтоєв, С. С.-
dc.contributor.authorЛосєва, С. М.-
dc.date.accessioned2025-03-20T09:55:14Z-
dc.date.available2025-03-20T09:55:14Z-
dc.date.issued2015-
dc.identifier.citationПавлюк Р. Ю., Стоєв С. С., Лосєва С. М. Вивчення впливу кріогенного заморожування та низькотемпературного подрібнення на пектинові речовини ягід під час отримання заморожених дрібнодисперсних пюре з них. Розвиток харчових виробництв, ресторанного та готельного господарств і торгівлі: проблеми, перспективи, ефективність: тези доп. Міжнар. наук.-практ. конф., м. Харків, 14 травня 2015 р. Харків: ХДУХТ, 2015. Ч. 1. С. 102-104.uk_UA
dc.identifier.urihttps://repo.btu.kharkov.ua/handle/123456789/64155-
dc.language.isouk_UAuk_UA
dc.publisherХарків: ХДУХТuk_UA
dc.titleВивчення впливу кріогенного заморожування та низькотемпературного подрібнення на пектинові речовини ягід під час отримання заморожених дрібнодисперсних пюре з нихuk_UA
dc.typeArticleuk_UA
Appears in Collections:Розвиток харчових виробництв, ресторанного та готельного господарств і торгівлі: проблеми, перспективи, ефективність

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Rozvytok_kharchovykh_vyrobnytstv_2015_1_102-104.pdf129.03 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.