Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://repo.btu.kharkov.ua/handle/123456789/64150
Повний запис метаданих
Поле DCЗначенняМова
dc.contributor.authorПавлюк, Р. Ю.-
dc.contributor.authorПогарська, В. В.-
dc.contributor.authorКіпенко, Г. В.-
dc.date.accessioned2025-03-20T07:54:25Z-
dc.date.available2025-03-20T07:54:25Z-
dc.date.issued2015-
dc.identifier.citationПавлюк Р. Ю., Погарська В. В., Кіпенко Г. В. Вивчення якості нових видів молочно-рослинних десертів із використанням наноструктурованого пюре з ягід. Розвиток харчових виробництв, ресторанного та готельного господарств і торгівлі: проблеми, перспективи, ефективність: тези доп. Міжнар. наук.-практ. конф., м. Харків, 14 травня 2015 р. Харків: ХДУХТ, 2015. Ч. 1. С. 92-93.uk_UA
dc.identifier.urihttps://repo.btu.kharkov.ua/handle/123456789/64150-
dc.language.isouk_UAuk_UA
dc.publisherХарків: ХДУХТuk_UA
dc.titleВивчення якості нових видів молочно-рослинних десертів із використанням наноструктурованого пюре з ягідuk_UA
dc.typeArticleuk_UA
Розташовується у зібраннях:Розвиток харчових виробництв, ресторанного та готельного господарств і торгівлі: проблеми, перспективи, ефективність

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Rozvytok_kharchovykh_vyrobnytstv_2015_1_92-93.pdf156.08 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.