Please use this identifier to cite or link to this item: https://repo.btu.kharkov.ua/handle/123456789/64144
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorНовік, Г. В.-
dc.contributor.authorШидакова-Каменюка, О. Г.-
dc.contributor.authorЛисюк, Г. М.-
dc.date.accessioned2025-03-20T07:42:02Z-
dc.date.available2025-03-20T07:42:02Z-
dc.date.issued2015-
dc.identifier.citationНовік Г. В., Шидакова-Каменюка О. Г., Лисюк Г. М. Перспективи використання вторинної горіхової сировини для збагачення білком борошняних виробів. Розвиток харчових виробництв, ресторанного та готельного господарств і торгівлі: проблеми, перспективи, ефективність: тези доп. Міжнар. наук.-практ. конф., м. Харків, 14 травня 2015 р. Харків: ХДУХТ, 2015. Ч. 1. С. 80-81.uk_UA
dc.identifier.urihttps://repo.btu.kharkov.ua/handle/123456789/64144-
dc.language.isouk_UAuk_UA
dc.publisherХарків: ХДУХТuk_UA
dc.titleПерспективи використання вторинної горіхової сировини для збагачення білком борошняних виробівuk_UA
dc.typeArticleuk_UA
Appears in Collections:Розвиток харчових виробництв, ресторанного та готельного господарств і торгівлі: проблеми, перспективи, ефективність

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Rozvytok_kharchovykh_vyrobnytstv_2015_1_80-81.pdf118.21 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.