Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://repo.btu.kharkov.ua/handle/123456789/64142
Повний запис метаданих
Поле DCЗначенняМова
dc.contributor.authorМазуренко, І. К.-
dc.contributor.authorФіліпова, Л. Ю.-
dc.contributor.authorКрохальова, А. А.-
dc.contributor.authorПроноза, О. В.-
dc.date.accessioned2025-03-20T07:39:18Z-
dc.date.available2025-03-20T07:39:18Z-
dc.date.issued2015-
dc.identifier.citationМазуренко І. К., Філіпова Л. Ю., Крохальова А. А., Проноза О. В. Стан і тенденції розвитку науково-інноваційної діяльності. Розвиток харчових виробництв, ресторанного та готельного господарств і торгівлі: проблеми, перспективи, ефективність: тези доп. Міжнар. наук.-практ. конф., м. Харків, 14 травня 2015 р. Харків: ХДУХТ, 2015. Ч. 1. С. 76-77.uk_UA
dc.identifier.urihttps://repo.btu.kharkov.ua/handle/123456789/64142-
dc.language.isouk_UAuk_UA
dc.publisherХарків: ХДУХТuk_UA
dc.titleСтан і тенденції розвитку науково-інноваційної діяльностіuk_UA
dc.typeAnimationuk_UA
Розташовується у зібраннях:Розвиток харчових виробництв, ресторанного та готельного господарств і торгівлі: проблеми, перспективи, ефективність

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Rozvytok_kharchovykh_vyrobnytstv_2015_1_76-77.pdf117.75 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.