Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
https://repo.btu.kharkov.ua/handle/123456789/64142
Повний запис метаданих
Поле DC | Значення | Мова |
---|---|---|
dc.contributor.author | Мазуренко, І. К. | - |
dc.contributor.author | Філіпова, Л. Ю. | - |
dc.contributor.author | Крохальова, А. А. | - |
dc.contributor.author | Проноза, О. В. | - |
dc.date.accessioned | 2025-03-20T07:39:18Z | - |
dc.date.available | 2025-03-20T07:39:18Z | - |
dc.date.issued | 2015 | - |
dc.identifier.citation | Мазуренко І. К., Філіпова Л. Ю., Крохальова А. А., Проноза О. В. Стан і тенденції розвитку науково-інноваційної діяльності. Розвиток харчових виробництв, ресторанного та готельного господарств і торгівлі: проблеми, перспективи, ефективність: тези доп. Міжнар. наук.-практ. конф., м. Харків, 14 травня 2015 р. Харків: ХДУХТ, 2015. Ч. 1. С. 76-77. | uk_UA |
dc.identifier.uri | https://repo.btu.kharkov.ua/handle/123456789/64142 | - |
dc.language.iso | uk_UA | uk_UA |
dc.publisher | Харків: ХДУХТ | uk_UA |
dc.title | Стан і тенденції розвитку науково-інноваційної діяльності | uk_UA |
dc.type | Animation | uk_UA |
Розташовується у зібраннях: | Розвиток харчових виробництв, ресторанного та готельного господарств і торгівлі: проблеми, перспективи, ефективність |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
Rozvytok_kharchovykh_vyrobnytstv_2015_1_76-77.pdf | 117.75 kB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.