Please use this identifier to cite or link to this item:
https://repo.btu.kharkov.ua/handle/123456789/64141
Full metadata record
DC Field | Value | Language |
---|---|---|
dc.contributor.author | Кучерук, З. І. | - |
dc.contributor.author | Постнова, О. М. | - |
dc.contributor.author | Галич, А. О. | - |
dc.date.accessioned | 2025-03-20T07:36:55Z | - |
dc.date.available | 2025-03-20T07:36:55Z | - |
dc.date.issued | 2015 | - |
dc.identifier.citation | Кучерук З. І., Постнова О. М., Галич А. О. Використання знежиреного термічно обробленого борошна амаранту в технології безглютенових кондитерських виробів. Розвиток харчових виробництв, ресторанного та готельного господарств і торгівлі: проблеми, перспективи, ефективність: тези доп. Міжнар. наук.-практ. конф., м. Харків, 14 травня 2015 р. Харків: ХДУХТ, 2015. Ч. 1. С. 74-75. | uk_UA |
dc.identifier.uri | https://repo.btu.kharkov.ua/handle/123456789/64141 | - |
dc.language.iso | uk_UA | uk_UA |
dc.publisher | Харків: ХДУХТ | uk_UA |
dc.title | Використання знежиреного термічно обробленого борошна амаранту в технології безглютенових кондитерських виробів | uk_UA |
dc.type | Article | uk_UA |
Appears in Collections: | Розвиток харчових виробництв, ресторанного та готельного господарств і торгівлі: проблеми, перспективи, ефективність |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
Rozvytok_kharchovykh_vyrobnytstv_2015_1_74-75.pdf | 122.2 kB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.