Please use this identifier to cite or link to this item: https://repo.btu.kharkov.ua/handle/123456789/64137
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorГрищенко, А. М.-
dc.contributor.authorСлобожан, А. О.-
dc.date.accessioned2025-03-20T07:28:14Z-
dc.date.available2025-03-20T07:28:14Z-
dc.date.issued2015-
dc.identifier.citationГрищенко А. М., Слобожан А. О. Дослідження впливу тривалості замішування тіста на показники якості безглютенового хліба. Розвиток харчових виробництв, ресторанного та готельного господарств і торгівлі: проблеми, перспективи, ефективність: тези доп. Міжнар. наук.-практ. конф., м. Харків, 14 травня 2015 р. Харків: ХДУХТ, 2015. Ч. 1. С. 66-67.uk_UA
dc.identifier.urihttps://repo.btu.kharkov.ua/handle/123456789/64137-
dc.language.isouk_UAuk_UA
dc.publisherХарків: ХДУХТuk_UA
dc.titleДослідження впливу тривалості замішування тіста на показники якості безглютенового хлібаuk_UA
dc.typeArticleuk_UA
Appears in Collections:Розвиток харчових виробництв, ресторанного та готельного господарств і торгівлі: проблеми, перспективи, ефективність

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Rozvytok_kharchovykh_vyrobnytstv_2015_1_66-67.pdf129.19 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.