Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://repo.btu.kharkov.ua/handle/123456789/64136
Повний запис метаданих
Поле DCЗначенняМова
dc.contributor.authorГорбань, В. Г.-
dc.contributor.authorПавлоцька, Л. Ф.-
dc.date.accessioned2025-03-20T07:26:49Z-
dc.date.available2025-03-20T07:26:49Z-
dc.date.issued2015-
dc.identifier.citationГорбань В. Г., Павлоцька Л. Ф. Можливості використання СБС у м’ясних комбінованих виробах. Розвиток харчових виробництв, ресторанного та готельного господарств і торгівлі: проблеми, перспективи, ефективність: тези доп. Міжнар. наук.-практ. конф., м. Харків, 14 травня 2015 р. Харків: ХДУХТ, 2015. Ч. 1. С. 64-65.uk_UA
dc.identifier.urihttps://repo.btu.kharkov.ua/handle/123456789/64136-
dc.language.isouk_UAuk_UA
dc.publisherХарків: ХДУХТuk_UA
dc.titleМожливості використання СБС у м’ясних комбінованих виробахuk_UA
dc.typeArticleuk_UA
Розташовується у зібраннях:Розвиток харчових виробництв, ресторанного та готельного господарств і торгівлі: проблеми, перспективи, ефективність

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Rozvytok_kharchovykh_vyrobnytstv_2015_1_64-65.pdf119.61 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.