Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
https://repo.btu.kharkov.ua/handle/123456789/64136
Повний запис метаданих
Поле DC | Значення | Мова |
---|---|---|
dc.contributor.author | Горбань, В. Г. | - |
dc.contributor.author | Павлоцька, Л. Ф. | - |
dc.date.accessioned | 2025-03-20T07:26:49Z | - |
dc.date.available | 2025-03-20T07:26:49Z | - |
dc.date.issued | 2015 | - |
dc.identifier.citation | Горбань В. Г., Павлоцька Л. Ф. Можливості використання СБС у м’ясних комбінованих виробах. Розвиток харчових виробництв, ресторанного та готельного господарств і торгівлі: проблеми, перспективи, ефективність: тези доп. Міжнар. наук.-практ. конф., м. Харків, 14 травня 2015 р. Харків: ХДУХТ, 2015. Ч. 1. С. 64-65. | uk_UA |
dc.identifier.uri | https://repo.btu.kharkov.ua/handle/123456789/64136 | - |
dc.language.iso | uk_UA | uk_UA |
dc.publisher | Харків: ХДУХТ | uk_UA |
dc.title | Можливості використання СБС у м’ясних комбінованих виробах | uk_UA |
dc.type | Article | uk_UA |
Розташовується у зібраннях: | Розвиток харчових виробництв, ресторанного та готельного господарств і торгівлі: проблеми, перспективи, ефективність |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
Rozvytok_kharchovykh_vyrobnytstv_2015_1_64-65.pdf | 119.61 kB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.