Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://repo.btu.kharkov.ua/handle/123456789/64134
Повний запис метаданих
Поле DCЗначенняМова
dc.contributor.authorВіннікова, Л. Г.-
dc.contributor.authorЦигура, В. В.-
dc.date.accessioned2025-03-20T07:23:53Z-
dc.date.available2025-03-20T07:23:53Z-
dc.date.issued2015-
dc.identifier.citationВіннікова Л. Г., Цигура В. В. Технологічна придатність м’яса та основні причини її погіршення. Розвиток харчових виробництв, ресторанного та готельного господарств і торгівлі: проблеми, перспективи, ефективність: тези доп. Міжнар. наук.-практ. конф., м. Харків, 14 травня 2015 р. Харків: ХДУХТ, 2015. Ч. 1. С. 60-61.uk_UA
dc.identifier.urihttps://repo.btu.kharkov.ua/handle/123456789/64134-
dc.language.isouk_UAuk_UA
dc.publisherХарків: ХДУХТuk_UA
dc.titleТехнологічна придатність м’яса та основні причини її погіршенняuk_UA
dc.typeArticleuk_UA
Розташовується у зібраннях:Розвиток харчових виробництв, ресторанного та готельного господарств і торгівлі: проблеми, перспективи, ефективність

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Rozvytok_kharchovykh_vyrobnytstv_2015_1_60-61.pdf119.18 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.