Please use this identifier to cite or link to this item: https://repo.btu.kharkov.ua/handle/123456789/64133
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorБондаренко, Ю. В.-
dc.contributor.authorЮщенко, Г. П.-
dc.contributor.authorІжевська, О. П.-
dc.date.accessioned2025-03-20T07:22:32Z-
dc.date.available2025-03-20T07:22:32Z-
dc.date.issued2015-
dc.identifier.citationБондаренко Ю. В., Ющенко Г. П., Іжевська О. П. Використання шроту з насіння льону для збагачення пшеничного хліба. Розвиток харчових виробництв, ресторанного та готельного господарств і торгівлі: проблеми, перспективи, ефективність: тези доп. Міжнар. наук.-практ. конф., м. Харків, 14 травня 2015 р. Харків: ХДУХТ, 2015. Ч. 1. С. 58-59.uk_UA
dc.identifier.urihttps://repo.btu.kharkov.ua/handle/123456789/64133-
dc.language.isouk_UAuk_UA
dc.publisherХарків: ХДУХТuk_UA
dc.titleВикористання шроту з насіння льону для збагачення пшеничного хлібаuk_UA
dc.typeArticleuk_UA
Appears in Collections:Розвиток харчових виробництв, ресторанного та готельного господарств і торгівлі: проблеми, перспективи, ефективність

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Rozvytok_kharchovykh_vyrobnytstv_2015_1_58-59.pdf118.95 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.