Please use this identifier to cite or link to this item: https://repo.btu.kharkov.ua/handle/123456789/64111
Title: Достоинства и недостатки методов рейтинговой оценки
Authors: Черных, А. С.
metadata.dc.contributor.advisor: Артёмова, А. В.
Issue Date: 2016
Publisher: Харків: ХДУХТ
Citation: Черных А. С. Достоинства и недостатки методов рейтинговой оценки. Інноваційні технології розвитку у сфері харчових виробництв, готельно-ресторанного бізнесу, економіки та підприємництва: наукові пошуки молоді: тези доповідей Всеукраїнської науково-практичної конференції здобувачів вищої освіти і молодих вчених і студентів, 7 квітня 2016 р. ; наук. кер. : Артёмова А. В. Харків : ХДУХТ, 2016. Ч. 2. С. 111.
URI: https://repo.btu.kharkov.ua/handle/123456789/64111
Appears in Collections:Тези доповідей Всеукраїнської науково-практичної конференції молодих учених і студентів «Інноваційні технології розвитку у сфері харчових виробництв готельно-ресторанного бізнесу, економіки та підприємництва: наукові пошуки молоді», у 2-х ч. Ч.2

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
tezi2_07.04.16 -111.pdf72.65 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.