Please use this identifier to cite or link to this item:
https://repo.btu.kharkov.ua/handle/123456789/64097
Title: | Методика оцінки ефективності витрат підприємств харчової промисловості |
Authors: | Ігнатенко, Ю. В. |
metadata.dc.contributor.advisor: | Гаркуша, Над. М. |
Issue Date: | 2016 |
Publisher: | Харків: ХДУХТ |
Citation: | Ігнатенко Ю. В. Методика оцінки ефективності витрат підприємств харчової промисловості. Інноваційні технології розвитку у сфері харчових виробництв, готельно-ресторанного бізнесу, економіки та підприємництва: наукові пошуки молоді: тези доповідей Всеукраїнської науково-практичної конференції здобувачів вищої освіти і молодих вчених і студентів, 7 квітня 2016 р. ; наук. кер. : Гаркуша Над. М. Харків : ХДУХТ, 2016. Ч. 2. С. 97. |
URI: | https://repo.btu.kharkov.ua/handle/123456789/64097 |
Appears in Collections: | Тези доповідей Всеукраїнської науково-практичної конференції молодих учених і студентів «Інноваційні технології розвитку у сфері харчових виробництв готельно-ресторанного бізнесу, економіки та підприємництва: наукові пошуки молоді», у 2-х ч. Ч.2 |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
tezi2_07.04.16 -97.pdf | 72.46 kB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.