Please use this identifier to cite or link to this item: https://repo.btu.kharkov.ua/handle/123456789/64072
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorТрощий, Т. В.-
dc.contributor.authorСкобельська, Н. В.-
dc.contributor.authorТкачук, А. А.-
dc.date.accessioned2025-03-18T10:04:44Z-
dc.date.available2025-03-18T10:04:44Z-
dc.date.issued2015-
dc.identifier.citationТрощий Т. В., Скобельська Н. В., Ткачук А. А. Дослідження впливу каппа-карагінану на консистенцію соусів молочних солодких. Розвиток харчових виробництв, ресторанного та готельного господарств і торгівлі: проблеми, перспективи, ефективність: тези доп. Міжнар. наук.-практ. конф., м. Харків, 14 травня 2015 р. Харків: ХДУХТ, 2015. Ч. 1. С. 48-49.uk_UA
dc.identifier.urihttps://repo.btu.kharkov.ua/handle/123456789/64072-
dc.language.isouk_UAuk_UA
dc.publisherХарків: ХДУХТuk_UA
dc.titleДослідження впливу каппа-карагінану на консистенцію соусів молочних солодкихuk_UA
dc.typeArticleuk_UA
Appears in Collections:Розвиток харчових виробництв, ресторанного та готельного господарств і торгівлі: проблеми, перспективи, ефективність

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Rozvytok_kharchovykh_vyrobnytstv_2015_1_48-49.pdf100.4 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.