Please use this identifier to cite or link to this item: https://repo.btu.kharkov.ua/handle/123456789/64068
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorПивоваров, П. П.-
dc.contributor.authorТрощий, Т. В.-
dc.contributor.authorРоповка, О. М.-
dc.date.accessioned2025-03-18T09:58:15Z-
dc.date.available2025-03-18T09:58:15Z-
dc.date.issued2015-
dc.identifier.citationПивоваров П. П., Трощий Т. В., Роповка О. М. Шляхи вдосконалення технологій соусів солодких на основі молочної сировини. Розвиток харчових виробництв, ресторанного та готельного господарств і торгівлі: проблеми, перспективи, ефективність: тези доп. Міжнар. наук.-практ. конф., м. Харків, 14 травня 2015 р. Харків: ХДУХТ, 2015. Ч. 1. С. 40-41.uk_UA
dc.identifier.urihttps://repo.btu.kharkov.ua/handle/123456789/64068-
dc.language.isouk_UAuk_UA
dc.publisherХарків: ХДУХТuk_UA
dc.titleШляхи вдосконалення технологій соусів солодких на основі молочної сировиниuk_UA
dc.typeArticleuk_UA
Appears in Collections:Розвиток харчових виробництв, ресторанного та готельного господарств і торгівлі: проблеми, перспективи, ефективність

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Rozvytok_kharchovykh_vyrobnytstv_2015_1_40-41.pdf99.94 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.