Please use this identifier to cite or link to this item: https://repo.btu.kharkov.ua/handle/123456789/64066
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorПерцевой, Ф. В.-
dc.contributor.authorОбозна, М. В.-
dc.contributor.authorКошель, О. Ю.-
dc.date.accessioned2025-03-18T09:23:18Z-
dc.date.available2025-03-18T09:23:18Z-
dc.date.issued2015-
dc.identifier.citationПерцевой Ф. В., Обозна М. В., Кошель О. Ю. Стан і тенденції розвитку перспективи використання концентрату ядра волоського горіха в технології начинок для вафельних виробів. Розвиток харчових виробництв, ресторанного та готельного господарств і торгівлі: проблеми, перспективи, ефективність: тези доп. Міжнар. наук.-практ. конф., м. Харків, 14 травня 2015 р. Харків: ХДУХТ, 2015. Ч. 1. С. 36-37.uk_UA
dc.identifier.urihttps://repo.btu.kharkov.ua/handle/123456789/64066-
dc.language.isouk_UAuk_UA
dc.publisherХарків: ХДУХТuk_UA
dc.titleСтан і тенденції розвитку перспективи використання концентрату ядра волоського горіха в технології начинок для вафельних виробівuk_UA
dc.typeArticleuk_UA
Appears in Collections:Розвиток харчових виробництв, ресторанного та готельного господарств і торгівлі: проблеми, перспективи, ефективність

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Rozvytok_kharchovykh_vyrobnytstv_2015_1_36-37.pdf105.09 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.