Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://repo.btu.kharkov.ua/handle/123456789/64065
Назва: Формування функціонально-технологічних і споживних властивостей м’яса курки механічного обвалювання
Автори: Онищенко, В. М.
Гринченко, Н. Г.
Большакова, В. А.
Дата публікації: 2015
Видавництво: Харків: ХДУХТ
Бібліографічний опис: Онищенко В. М., Гринченко Н. Г., Большакова В. А. Формування функціонально-технологічних і споживних властивостей м’яса курки механічного обвалювання. Розвиток харчових виробництв, ресторанного та готельного господарств і торгівлі: проблеми, перспективи, ефективність: тези доп. Міжнар. наук.-практ. конф., м. Харків, 14 травня 2015 р. Харків: ХДУХТ, 2015. Ч. 1. С. 34-36.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): https://repo.btu.kharkov.ua/handle/123456789/64065
Розташовується у зібраннях:Розвиток харчових виробництв, ресторанного та готельного господарств і торгівлі: проблеми, перспективи, ефективність

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Rozvytok_kharchovykh_vyrobnytstv_2015_1_34-36.pdf109.5 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.