Please use this identifier to cite or link to this item:
https://repo.btu.kharkov.ua/handle/123456789/64065
Full metadata record
DC Field | Value | Language |
---|---|---|
dc.contributor.author | Онищенко, В. М. | - |
dc.contributor.author | Гринченко, Н. Г. | - |
dc.contributor.author | Большакова, В. А. | - |
dc.date.accessioned | 2025-03-18T09:21:58Z | - |
dc.date.available | 2025-03-18T09:21:58Z | - |
dc.date.issued | 2015 | - |
dc.identifier.citation | Онищенко В. М., Гринченко Н. Г., Большакова В. А. Формування функціонально-технологічних і споживних властивостей м’яса курки механічного обвалювання. Розвиток харчових виробництв, ресторанного та готельного господарств і торгівлі: проблеми, перспективи, ефективність: тези доп. Міжнар. наук.-практ. конф., м. Харків, 14 травня 2015 р. Харків: ХДУХТ, 2015. Ч. 1. С. 34-36. | uk_UA |
dc.identifier.uri | https://repo.btu.kharkov.ua/handle/123456789/64065 | - |
dc.language.iso | uk_UA | uk_UA |
dc.publisher | Харків: ХДУХТ | uk_UA |
dc.title | Формування функціонально-технологічних і споживних властивостей м’яса курки механічного обвалювання | uk_UA |
dc.type | Article | uk_UA |
Appears in Collections: | Розвиток харчових виробництв, ресторанного та готельного господарств і торгівлі: проблеми, перспективи, ефективність |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
Rozvytok_kharchovykh_vyrobnytstv_2015_1_34-36.pdf | 109.5 kB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.