Please use this identifier to cite or link to this item: https://repo.btu.kharkov.ua/handle/123456789/64065
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorОнищенко, В. М.-
dc.contributor.authorГринченко, Н. Г.-
dc.contributor.authorБольшакова, В. А.-
dc.date.accessioned2025-03-18T09:21:58Z-
dc.date.available2025-03-18T09:21:58Z-
dc.date.issued2015-
dc.identifier.citationОнищенко В. М., Гринченко Н. Г., Большакова В. А. Формування функціонально-технологічних і споживних властивостей м’яса курки механічного обвалювання. Розвиток харчових виробництв, ресторанного та готельного господарств і торгівлі: проблеми, перспективи, ефективність: тези доп. Міжнар. наук.-практ. конф., м. Харків, 14 травня 2015 р. Харків: ХДУХТ, 2015. Ч. 1. С. 34-36.uk_UA
dc.identifier.urihttps://repo.btu.kharkov.ua/handle/123456789/64065-
dc.language.isouk_UAuk_UA
dc.publisherХарків: ХДУХТuk_UA
dc.titleФормування функціонально-технологічних і споживних властивостей м’яса курки механічного обвалюванняuk_UA
dc.typeArticleuk_UA
Appears in Collections:Розвиток харчових виробництв, ресторанного та готельного господарств і торгівлі: проблеми, перспективи, ефективність

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Rozvytok_kharchovykh_vyrobnytstv_2015_1_34-36.pdf109.5 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.