Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://repo.btu.kharkov.ua/handle/123456789/64058
Повний запис метаданих
Поле DCЗначенняМова
dc.contributor.authorКолеснікова, М. Б.-
dc.contributor.authorАндрєєва, С. С.-
dc.date.accessioned2025-03-18T09:09:40Z-
dc.date.available2025-03-18T09:09:40Z-
dc.date.issued2015-
dc.identifier.citationКолеснікова М. Б., Андрєєва С. С. Дослідження структурно-механічних властивостей крохмалю фізичної модифікації в технології соусної продукції. Розвиток харчових виробництв, ресторанного та готельного господарств і торгівлі: проблеми, перспективи, ефективність: тези доп. Міжнар. наук.-практ. конф., м. Харків, 14 травня 2015 р. Харків: ХДУХТ, 2015. Ч. 1. С. 21-22.uk_UA
dc.identifier.urihttps://repo.btu.kharkov.ua/handle/123456789/64058-
dc.language.isouk_UAuk_UA
dc.publisherХарків: ХДУХТuk_UA
dc.titleДослідження структурно-механічних властивостей крохмалю фізичної модифікації в технології соусної продукціїuk_UA
dc.typeArticleuk_UA
Розташовується у зібраннях:Розвиток харчових виробництв, ресторанного та готельного господарств і торгівлі: проблеми, перспективи, ефективність

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Rozvytok_kharchovykh_vyrobnytstv_2015_1_21-22.pdf119.84 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.