Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://repo.btu.kharkov.ua/handle/123456789/64054
Повний запис метаданих
Поле DCЗначенняМова
dc.contributor.authorЖуравльов, С. В.-
dc.contributor.authorКрайнюк, Л. М.-
dc.contributor.authorАндрєєва, С. С.-
dc.date.accessioned2025-03-18T09:03:12Z-
dc.date.available2025-03-18T09:03:12Z-
dc.date.issued2015-
dc.identifier.citationЖуравльов С. В., Крайнюк Л. М., Андрєєва С. С. Роль технологічної документації в забезпеченні якості та безпечності кулінарної продукції. Розвиток харчових виробництв, ресторанного та готельного господарств і торгівлі: проблеми, перспективи, ефективність: тези доп. Міжнар. наук.-практ. конф., м. Харків, 14 травня 2015 р. Харків: ХДУХТ, 2015. Ч. 1. С. 13-14.uk_UA
dc.identifier.urihttps://repo.btu.kharkov.ua/handle/123456789/64054-
dc.language.isouk_UAuk_UA
dc.publisherХарків: ХДУХТuk_UA
dc.titleРоль технологічної документації в забезпеченні якості та безпечності кулінарної продукціїuk_UA
dc.typeArticleuk_UA
Розташовується у зібраннях:Розвиток харчових виробництв, ресторанного та готельного господарств і торгівлі: проблеми, перспективи, ефективність

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Rozvytok_kharchovykh_vyrobnytstv_2015_1_13-14.pdf100.45 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.