Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://repo.btu.kharkov.ua/handle/123456789/63939
Назва: Безпека продукції зернопереробних виробництв та зернових ресурсів: навчальний посібник
Автори: Гавриш, Тетяна Володимирівнана
Пузік, Людмила Михайлівна
Шаніна, Ольга Миколаївна
Фоміна, Ірина Миколаївна
Боровікова, Наталія Олексіївна
Ключові слова: контамінанти хімічної природи;забруднення пестицидами;вміст нітратів;контамінанти біологічної природи;мікотоксини;антибіотики;гормональні препарати в зерні;харчовий ланцюг;радіонукліди
Дата публікації: 2025
Видавництво: Харків: ДБТУ
Бібліографічний опис: Гавриш Т. В., Пузік Л. М., Шаніна О. М., Фоміна І. М., Боровікова Н. О. Безпека продукції зернопереробних виробництв та зернових ресурсів: навчальний посібник. Харків: ДБТУ, 2025. 195 с.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): https://repo.btu.kharkov.ua/handle/123456789/63939
Розташовується у зібраннях:Навчальні посібники

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
NP_ZERNOVi_ RESURSy_25.pdf3.37 MBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.