Please use this identifier to cite or link to this item: https://repo.btu.kharkov.ua/handle/123456789/63881
Title: Методи оцінки фінансового стану підприємства
Authors: Верещака, А. А.
metadata.dc.contributor.advisor: Костинська, М. В.
Issue Date: 2016
Publisher: Харків: ХДУХТ
Citation: Верещака А. А. Методи оцінки фінансового стану підприємства. Інноваційні технології розвитку у сфері харчових виробництв, готельно-ресторанного бізнесу, економіки та підприємництва: наукові пошуки молоді: тези доповідей Всеукраїнської науково-практичної конференції здобувачів вищої освіти і молодих вчених і студентів, 7 квітня 2016 р. ; наук. кер. : Костинська М. В. Харків : ХДУХТ, 2016. Ч. 2. С. 92.
URI: https://repo.btu.kharkov.ua/handle/123456789/63881
Appears in Collections:Тези доповідей Всеукраїнської науково-практичної конференції молодих учених і студентів «Інноваційні технології розвитку у сфері харчових виробництв готельно-ресторанного бізнесу, економіки та підприємництва: наукові пошуки молоді», у 2-х ч. Ч.2

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
tezi2_07.04.16 -92.pdf74.57 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.