Please use this identifier to cite or link to this item: https://repo.btu.kharkov.ua/handle/123456789/63881
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.advisorКостинська, М. В.-
dc.contributor.authorВерещака, А. А.-
dc.date.accessioned2025-03-13T08:21:44Z-
dc.date.available2025-03-13T08:21:44Z-
dc.date.issued2016-
dc.identifier.citationВерещака А. А. Методи оцінки фінансового стану підприємства. Інноваційні технології розвитку у сфері харчових виробництв, готельно-ресторанного бізнесу, економіки та підприємництва: наукові пошуки молоді: тези доповідей Всеукраїнської науково-практичної конференції здобувачів вищої освіти і молодих вчених і студентів, 7 квітня 2016 р. ; наук. кер. : Костинська М. В. Харків : ХДУХТ, 2016. Ч. 2. С. 92.uk_UA
dc.identifier.urihttps://repo.btu.kharkov.ua/handle/123456789/63881-
dc.language.isouk_UAuk_UA
dc.publisherХарків: ХДУХТuk_UA
dc.titleМетоди оцінки фінансового стану підприємстваuk_UA
dc.typeArticleuk_UA
Appears in Collections:Тези доповідей Всеукраїнської науково-практичної конференції молодих учених і студентів «Інноваційні технології розвитку у сфері харчових виробництв готельно-ресторанного бізнесу, економіки та підприємництва: наукові пошуки молоді», у 2-х ч. Ч.2

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
tezi2_07.04.16 -92.pdf74.57 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.