Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://repo.btu.kharkov.ua/handle/123456789/63829
Назва: Зернові ресурси: навчально-методичний посібник
Автори: Гавриш, Тетяна Володимирівна
Боровікова, Наталія Олексіївна
Фоміна, Ірина Миколаївна
Болховітіна, Олена Іванівна
Дата публікації: 2025
Видавництво: Харків: ДБТУ
Бібліографічний опис: Зернові ресурси: навчально-методичний посібник до виконання лабораторних робіт для здобувачів першого (бакалаврського) рівня вищої освіти денної (або заочної) форми навчання спеціальності 181 «Харчові технології»; уклад.: Т. В. Гавриш, Н. О. Боровікова, І. М. Фоміна, О. І. Болховітіна. Харків: ДБТУ, 2025. 95 с.
Короткий огляд (реферат): Навчально-методичний посібник до виконання лабораторних робіт з дисципліни «Зернові ресурси» відповідає робочій програмі навчальної дисципліни, призначений для здобувачів першого (бакалаврського) рівня вищої освіти спеціальності 181 «Харчові технології». У посібнику висвітлено основні методики проведення лабораторних досліджень, що дозволяють оцінювати фізичні властивості зернових, зернобобових, олійних та ефірноолійних культур, а також визначати наявність і характеристики бур’янистої домішки та шкідників зерна. Посібник містить детальні описи методик, порядок виконання лабораторних робіт, контрольні запитання та тестові завдання, що сприятимуть глибшому засвоєнню теоретичного матеріалу та набуттю практичних навичок у сфері аналізу зернових ресурсів.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): https://repo.btu.kharkov.ua/handle/123456789/63829
Розташовується у зібраннях:Навчально-методичні посібники

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
NMP_ZERNOVI_RESURSY_181_25.pdf3.97 MBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.