Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
https://repo.btu.kharkov.ua/handle/123456789/63829
Назва: | Зернові ресурси: навчально-методичний посібник |
Автори: | Гавриш, Тетяна Володимирівна Боровікова, Наталія Олексіївна Фоміна, Ірина Миколаївна Болховітіна, Олена Іванівна |
Дата публікації: | 2025 |
Видавництво: | Харків: ДБТУ |
Бібліографічний опис: | Зернові ресурси: навчально-методичний посібник до виконання лабораторних робіт для здобувачів першого (бакалаврського) рівня вищої освіти денної (або заочної) форми навчання спеціальності 181 «Харчові технології»; уклад.: Т. В. Гавриш, Н. О. Боровікова, І. М. Фоміна, О. І. Болховітіна. Харків: ДБТУ, 2025. 95 с. |
Короткий огляд (реферат): | Навчально-методичний посібник до виконання лабораторних робіт з дисципліни «Зернові ресурси» відповідає робочій програмі навчальної дисципліни, призначений для здобувачів першого (бакалаврського) рівня вищої освіти спеціальності 181 «Харчові технології». У посібнику висвітлено основні методики проведення лабораторних досліджень, що дозволяють оцінювати фізичні властивості зернових, зернобобових, олійних та ефірноолійних культур, а також визначати наявність і характеристики бур’янистої домішки та шкідників зерна. Посібник містить детальні описи методик, порядок виконання лабораторних робіт, контрольні запитання та тестові завдання, що сприятимуть глибшому засвоєнню теоретичного матеріалу та набуттю практичних навичок у сфері аналізу зернових ресурсів. |
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): | https://repo.btu.kharkov.ua/handle/123456789/63829 |
Розташовується у зібраннях: | Навчально-методичні посібники |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
NMP_ZERNOVI_RESURSY_181_25.pdf | 3.97 MB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.