Please use this identifier to cite or link to this item:
https://repo.btu.kharkov.ua/handle/123456789/63829
Title: | Зернові ресурси: навчально-методичний посібник |
Authors: | Гавриш, Тетяна Володимирівна Боровікова, Наталія Олексіївна Фоміна, Ірина Миколаївна Болховітіна, Олена Іванівна |
Issue Date: | 2025 |
Publisher: | Харків: ДБТУ |
Citation: | Зернові ресурси: навчально-методичний посібник до виконання лабораторних робіт для здобувачів першого (бакалаврського) рівня вищої освіти денної (або заочної) форми навчання спеціальності 181 «Харчові технології»; уклад.: Т. В. Гавриш, Н. О. Боровікова, І. М. Фоміна, О. І. Болховітіна. Харків: ДБТУ, 2025. 95 с. |
Abstract: | Навчально-методичний посібник до виконання лабораторних робіт з дисципліни «Зернові ресурси» відповідає робочій програмі навчальної дисципліни, призначений для здобувачів першого (бакалаврського) рівня вищої освіти спеціальності 181 «Харчові технології». У посібнику висвітлено основні методики проведення лабораторних досліджень, що дозволяють оцінювати фізичні властивості зернових, зернобобових, олійних та ефірноолійних культур, а також визначати наявність і характеристики бур’янистої домішки та шкідників зерна. Посібник містить детальні описи методик, порядок виконання лабораторних робіт, контрольні запитання та тестові завдання, що сприятимуть глибшому засвоєнню теоретичного матеріалу та набуттю практичних навичок у сфері аналізу зернових ресурсів. |
URI: | https://repo.btu.kharkov.ua/handle/123456789/63829 |
Appears in Collections: | Навчально-методичні посібники |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
NMP_ZERNOVI_RESURSY_181_25.pdf | 3.97 MB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.