Please use this identifier to cite or link to this item: https://repo.btu.kharkov.ua/handle/123456789/63829
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorГавриш, Тетяна Володимирівна-
dc.contributor.authorБоровікова, Наталія Олексіївна-
dc.contributor.authorФоміна, Ірина Миколаївна-
dc.contributor.authorБолховітіна, Олена Іванівна-
dc.date.accessioned2025-03-10T18:47:09Z-
dc.date.available2025-03-10T18:47:09Z-
dc.date.issued2025-
dc.identifier.citationЗернові ресурси: навчально-методичний посібник до виконання лабораторних робіт для здобувачів першого (бакалаврського) рівня вищої освіти денної (або заочної) форми навчання спеціальності 181 «Харчові технології»; уклад.: Т. В. Гавриш, Н. О. Боровікова, І. М. Фоміна, О. І. Болховітіна. Харків: ДБТУ, 2025. 95 с.uk_UA
dc.identifier.urihttps://repo.btu.kharkov.ua/handle/123456789/63829-
dc.description.abstractНавчально-методичний посібник до виконання лабораторних робіт з дисципліни «Зернові ресурси» відповідає робочій програмі навчальної дисципліни, призначений для здобувачів першого (бакалаврського) рівня вищої освіти спеціальності 181 «Харчові технології». У посібнику висвітлено основні методики проведення лабораторних досліджень, що дозволяють оцінювати фізичні властивості зернових, зернобобових, олійних та ефірноолійних культур, а також визначати наявність і характеристики бур’янистої домішки та шкідників зерна. Посібник містить детальні описи методик, порядок виконання лабораторних робіт, контрольні запитання та тестові завдання, що сприятимуть глибшому засвоєнню теоретичного матеріалу та набуттю практичних навичок у сфері аналізу зернових ресурсів.uk_UA
dc.language.isouk_UAuk_UA
dc.publisherХарків: ДБТУuk_UA
dc.titleЗернові ресурси: навчально-методичний посібникuk_UA
dc.typeBookuk_UA
Appears in Collections:Навчально-методичні посібники

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
NMP_ZERNOVI_RESURSY_181_25.pdf3.97 MBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.