Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: https://repo.btu.kharkov.ua/handle/123456789/63673
Полная запись метаданных
Поле DCЗначениеЯзык
dc.contributor.authorМихайлов, В. М.-
dc.contributor.authorПрасол, С. В.-
dc.contributor.authorМалько, О. М.-
dc.date.accessioned2025-03-04T07:11:56Z-
dc.date.available2025-03-04T07:11:56Z-
dc.date.issued2018-
dc.identifier.citationМихайлов В. М., Прасол С. В., Малько О. М. Вплив режимів НВЧ-обробки на фізико-хімічні властивості харчової продукції з пряних овочів. Розвиток харчових виробництв, ресторанного та готельного господарств і торгівлі: проблеми, перспективи, ефективність: тези доп. Міжнар. наук.-практ. конф., присвяч. 80-річчю з дня народж. ректора університету (1988–1991 рр.), доктора технічних наук, професора, члена-кореспондента ВАСГНІЛ Бєляєва Михайла Івановича, м. Харків,19 листоп. 2018 р. Харків: ХДУХТ, 2018. Ч. 1. С. 338-340.uk_UA
dc.identifier.urihttps://repo.btu.kharkov.ua/handle/123456789/63673-
dc.language.isouk_UAuk_UA
dc.publisherХарків: ХДУХТuk_UA
dc.titleВплив режимів НВЧ-обробки на фізико-хімічні властивості харчової продукції з пряних овочівuk_UA
dc.typeArticleuk_UA
Располагается в коллекциях:Розвиток харчових виробництв, ресторанного та готельного господарств і торгівлі: проблеми, перспективи, ефективність

Файлы этого ресурса:
Файл Описание РазмерФормат 
Rozvytok_kharchovykh_vyrobnytstv_2018_1_338-340.pdf167.57 kBAdobe PDFПросмотреть/Открыть


Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.