Please use this identifier to cite or link to this item:
https://repo.btu.kharkov.ua/handle/123456789/63624
Title: | Розробка апарата для низькотемпературної обробки м’ясних виробів ІЧ-випромінюванням |
Authors: | Загорулько, А. М. Загорулько, О. Є. Ляшенко, Б. В. |
Issue Date: | 2018 |
Publisher: | Харків: ХДУХТ |
Citation: | Загорулько А. М., Загорулько О. Є., Ляшенко Б. В. Розробка апарата для низькотемпературної обробки м’ясних виробів ІЧ-випромінюванням. Розвиток харчових виробництв, ресторанного та готельного господарств і торгівлі: проблеми, перспективи, ефективність: тези доп. Міжнар. наук.-практ. конф., присвяч. 80-річчю з дня народж. ректора університету (1988–1991 рр.), доктора технічних наук, професора, члена-кореспондента ВАСГНІЛ Бєляєва Михайла Івановича, м. Харків,19 листоп. 2018 р. Харків: ХДУХТ, 2018. Ч. 1. С. 323-325. |
URI: | https://repo.btu.kharkov.ua/handle/123456789/63624 |
Appears in Collections: | Розвиток харчових виробництв, ресторанного та готельного господарств і торгівлі: проблеми, перспективи, ефективність |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
Rozvytok_kharchovykh_vyrobnytstv_2018_1_323-325.pdf | 186.59 kB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.