Please use this identifier to cite or link to this item:
https://repo.btu.kharkov.ua/handle/123456789/63624
Full metadata record
DC Field | Value | Language |
---|---|---|
dc.contributor.author | Загорулько, А. М. | - |
dc.contributor.author | Загорулько, О. Є. | - |
dc.contributor.author | Ляшенко, Б. В. | - |
dc.date.accessioned | 2025-03-01T15:21:20Z | - |
dc.date.available | 2025-03-01T15:21:20Z | - |
dc.date.issued | 2018 | - |
dc.identifier.citation | Загорулько А. М., Загорулько О. Є., Ляшенко Б. В. Розробка апарата для низькотемпературної обробки м’ясних виробів ІЧ-випромінюванням. Розвиток харчових виробництв, ресторанного та готельного господарств і торгівлі: проблеми, перспективи, ефективність: тези доп. Міжнар. наук.-практ. конф., присвяч. 80-річчю з дня народж. ректора університету (1988–1991 рр.), доктора технічних наук, професора, члена-кореспондента ВАСГНІЛ Бєляєва Михайла Івановича, м. Харків,19 листоп. 2018 р. Харків: ХДУХТ, 2018. Ч. 1. С. 323-325. | uk_UA |
dc.identifier.uri | https://repo.btu.kharkov.ua/handle/123456789/63624 | - |
dc.language.iso | uk_UA | uk_UA |
dc.publisher | Харків: ХДУХТ | uk_UA |
dc.title | Розробка апарата для низькотемпературної обробки м’ясних виробів ІЧ-випромінюванням | uk_UA |
dc.type | Article | uk_UA |
Appears in Collections: | Розвиток харчових виробництв, ресторанного та готельного господарств і торгівлі: проблеми, перспективи, ефективність |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
Rozvytok_kharchovykh_vyrobnytstv_2018_1_323-325.pdf | 186.59 kB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.