Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс:
https://repo.btu.kharkov.ua/handle/123456789/63597
Полная запись метаданных
Поле DC | Значение | Язык |
---|---|---|
dc.contributor.author | Селютіна, Г. А. | - |
dc.contributor.author | Захаренко, В. О. | - |
dc.date.accessioned | 2025-03-01T14:30:02Z | - |
dc.date.available | 2025-03-01T14:30:02Z | - |
dc.date.issued | 2018 | - |
dc.identifier.citation | Селютіна Г. А., Захаренко В. О. Дослідження змін консистенції овочевих і ягідних паст залежно від температури. Розвиток харчових виробництв, ресторанного та готельного господарств і торгівлі: проблеми, перспективи, ефективність: тези доп. Міжнар. наук.-практ. конф., присвяч. 80-річчю з дня народж. ректора університету (1988–1991 рр.), доктора технічних наук, професора, члена-кореспондента ВАСГНІЛ Бєляєва Михайла Івановича, м. Харків,19 листоп. 2018 р. Харків: ХДУХТ, 2018. Ч. 1. С. 270-271. | uk_UA |
dc.identifier.uri | https://repo.btu.kharkov.ua/handle/123456789/63597 | - |
dc.language.iso | uk_UA | uk_UA |
dc.publisher | Харків: ХДУХТ | uk_UA |
dc.title | Дослідження змін консистенції овочевих і ягідних паст залежно від температури | uk_UA |
dc.type | Article | uk_UA |
Располагается в коллекциях: | Розвиток харчових виробництв, ресторанного та готельного господарств і торгівлі: проблеми, перспективи, ефективність |
Файлы этого ресурса:
Файл | Описание | Размер | Формат | |
---|---|---|---|---|
Rozvytok_kharchovykh_vyrobnytstv_2018_1_270-271.pdf | 167.95 kB | Adobe PDF | Просмотреть/Открыть |
Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.