Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/6346
Название: Вплив кісткових домішок на підвищення здатності м’ясного фаршу зв’язувати воду
Авторы: Колесник, А. О.
Колесник, Т. Л.
М’ячиков, О. В.
Ключевые слова: м’ясні фарші;добавка із харчової кістки;напівфабрикат кістковий харчовий (НКХ);зв’язування вологи
Дата публикации: 2010
Издательство: Харківський державний університет харчування та торгівлі
Библиографическое описание: Колесник А. О., Колесник Т. Л., М’ячиков О. В. Вплив кісткових домішок на підвищення здатності м’ясного фаршу зв’язувати воду. Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі. 2010. Вип. 2(12). C. 350-356.
Краткий осмотр (реферат): Досліджено водозв’язуючу здатність м’ясних фаршів, що містять добавку із харчової кістки у вигляді напівфабрикату кісткового харчового. Доведено сприяння напівфабрикату кісткового харчового зв’язуванню вологи в м’ясній системі.
Binding agent ability of water in chopped meat products with addition of food bone in the form of food bone half-finished product was investigated. The assistance of food bone half-finished product to fastening of moisture in the meat system was proved.
URI (Унифицированный идентификатор ресурса): https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/6346
Располагается в коллекциях:Випуск 2 (12)

Файлы этого ресурса:
Файл Описание РазмерФормат 
Pt_2010_2_59.pdf187.36 kBAdobe PDFПросмотреть/Открыть


Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.