Please use this identifier to cite or link to this item: https://repo.btu.kharkov.ua/handle/123456789/63360
Title: Адаптаційний потенціал підприємства в конкурентному середовищі
Authors: Клеймьонова, В. В.
metadata.dc.contributor.advisor: Гросул, В. А.
Issue Date: 2016
Publisher: Харків: ХДУХТ
Citation: Клеймьонова В. В. Адаптаційний потенціал підприємства в конкурентному середовищі. Інноваційні технології розвитку у сфері харчових виробництв, готельно-ресторанного бізнесу, економіки та підприємництва: наукові пошуки молоді: тези доповідей Всеукраїнської науково-практичної конференції здобувачів вищої освіти і молодих вчених і студентів, 7 квітня 2016 р. ; наук. кер. : Гросул В. А. Харків : ХДУХТ, 2016. Ч. 2. С. 31.
URI: https://repo.btu.kharkov.ua/handle/123456789/63360
Appears in Collections:Тези доповідей Всеукраїнської науково-практичної конференції молодих учених і студентів «Інноваційні технології розвитку у сфері харчових виробництв готельно-ресторанного бізнесу, економіки та підприємництва: наукові пошуки молоді», у 2-х ч. Ч.2

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
tezi2_07.04.16 -31.pdf78.38 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.