Please use this identifier to cite or link to this item: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/6331
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorІльдірова, С. К.-
dc.contributor.authorПопова, С. Ю.-
dc.date.accessioned2022-09-04T12:58:57Z-
dc.date.available2022-09-04T12:58:57Z-
dc.date.issued2010-
dc.identifier.citationІльдірова С. К., Попова С. Ю. Технологічні аспекти засобів підготовки дріжджових напівфабрикатів до заморожування та випікання. Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі. 2010. Вип. 2(12). C. 299-303.uk_UA
dc.identifier.urihttps://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/6331-
dc.description.abstractРозглянуто перспективи виробництва заморожених напівфабрикатів із дріжджового тіста. Досліджено способи підготовки дріжджових напівфабрикатів до заморожування та випікання, їх вплив на якість готових виробів.uk_UA
dc.description.abstractThe question of prospect of production of freezing multifunction intermediates is in-process considered from a zymic test. The methods of preparation of zymic ready-to-cook foods are investigational to freezing and baking on quality of prepare wares.uk_UA
dc.language.isouk_UAuk_UA
dc.publisherХарківський державний університет харчування та торгівліuk_UA
dc.subjectзаморожені напівфабрикати із дріжджового тістаuk_UA
dc.subjectвипіканняuk_UA
dc.subjectякість готових виробівuk_UA
dc.subjectдріжджові напівфабрикатиuk_UA
dc.titleТехнологічні аспекти засобів підготовки дріжджових напівфабрикатів до заморожування та випіканняuk_UA
dc.typeArticleuk_UA
Appears in Collections:Випуск 2 (12)

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Pt_2010_2_49.pdf175.68 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.