Please use this identifier to cite or link to this item:
https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/6331
Full metadata record
DC Field | Value | Language |
---|---|---|
dc.contributor.author | Ільдірова, С. К. | - |
dc.contributor.author | Попова, С. Ю. | - |
dc.date.accessioned | 2022-09-04T12:58:57Z | - |
dc.date.available | 2022-09-04T12:58:57Z | - |
dc.date.issued | 2010 | - |
dc.identifier.citation | Ільдірова С. К., Попова С. Ю. Технологічні аспекти засобів підготовки дріжджових напівфабрикатів до заморожування та випікання. Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі. 2010. Вип. 2(12). C. 299-303. | uk_UA |
dc.identifier.uri | https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/6331 | - |
dc.description.abstract | Розглянуто перспективи виробництва заморожених напівфабрикатів із дріжджового тіста. Досліджено способи підготовки дріжджових напівфабрикатів до заморожування та випікання, їх вплив на якість готових виробів. | uk_UA |
dc.description.abstract | The question of prospect of production of freezing multifunction intermediates is in-process considered from a zymic test. The methods of preparation of zymic ready-to-cook foods are investigational to freezing and baking on quality of prepare wares. | uk_UA |
dc.language.iso | uk_UA | uk_UA |
dc.publisher | Харківський державний університет харчування та торгівлі | uk_UA |
dc.subject | заморожені напівфабрикати із дріжджового тіста | uk_UA |
dc.subject | випікання | uk_UA |
dc.subject | якість готових виробів | uk_UA |
dc.subject | дріжджові напівфабрикати | uk_UA |
dc.title | Технологічні аспекти засобів підготовки дріжджових напівфабрикатів до заморожування та випікання | uk_UA |
dc.type | Article | uk_UA |
Appears in Collections: | Випуск 2 (12) |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
Pt_2010_2_49.pdf | 175.68 kB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.